Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ


Οι Πρόεδροι απάντησαν στα παράπονα των αντιπάλων των τελικών δίνοντας τις καλύτερες θέσεις σε μέλη της διοίκησης των πρασίνων και αποδεικνύοντας πόσο ανώτεροι είναι σε ολα. Άλλο ένα μπράβο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:
"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με αφορμή την ανάρτηση της ανοιχτής επιστολής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο επίσημο site της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, είναι υποχρεωμένη να ανακοινώσει τα ακόλουθα:

Μέχρι και λίγη ώρα πριν την ανάρτηση της εν λόγο επιστολής, υπήρχε συνεχής επικοινωνία του Γενικού Διευθυντή της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κύριου Χρήστου Σταυρόπουλου, με τον ομόλογό του στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κύριο Τάσο Στεφάνου, προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή και ασφαλής λύση για το αίτημα το οποίο της υποβλήθηκε. Άμα τη παραλαβή της επιστολής, με ημερομηνία 18 Μαΐου 2009, του κυρίου Στεφάνου προς την ομάδα μας, υπήρξε άμεση επικοινωνία με τον Γενικό Διευθυντή του ΕΣΑΚΕ κύριο Γιώργο Κονδύλη για το ίδιο θέμα.

Τα συγκεκριμένα γεγονότα, τα οποία είναι και τα μόνα που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ήταν γνωστά στον κύριο Γιαννακόπουλο προ της δημοσίευσης της επιστολής του.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει ότι διαθέτει το συγκεκριμένο αριθμό προσκλήσεων, που δικαιούται η φιλοξενούμενη ομάδα βάσει του κανονισμού του ΕΣΑΚΕ, στα τμήματα VIP και Executive A.

Για όλα τα υπόλοιπα, ανακριβή και προκλητικά, που αναφέρονται στην ανοιχτή επιστολή δεν κρίνουμε σκόπιμο, για λόγους διαφύλαξης του ομαλού κλίματος, να απαντήσουμε την παραμονή της έναρξης των τελικών του πρωταθλήματος.

Αυτά προς το παρόν κύριοι...".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου