Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ


Την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στο λιμάνι εξέφρασε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Ο πρώην ερυθρόλευκος πορτιέρο μόλις λίγες ώρες μετά την συμφωνία του με τον ΠΑΣ Γιάννενα δεν δίστασε να πει την αλήθεια, ότι κάθε ποδοσφαιρστής που πέρασε απο τον θρύλο θέλει να τελιώσει την καριέρα του εκεί, ανεξάρτητα με το πως έφυγε. Όχι σαν κάπου αλλού που δεν επιστρέφουν ούτε με εισαγγελική διαταγή. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ελε στον ΣΕΝΤΡΑ 103,3 fm:

Για Ολυμπιακό: «Δεν έχω κρύψει ποτέ ποια ομάδα αγαπώ και όλοι ξέρουν που γεννήθηκα, πού μεγάλωσα και ποια ομάδα υποστηρίζω. Θα ήταν πολύ όμορφο για μένα να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό, την ομάδα που είμαι οπαδός της».

Για τις συχνές αλλαγές προπονητών στον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός έχει την πολυτέλεια να έχει έναν πρόεδρο που είναι οπαδός της και όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας».

Άντε πρόεδρε, φέρε τον Ελέ στο λιμάνι αφού το παληκάρι γουστάρει και είναι άρρωστος γαύρος, να του φύγει και ο καημός. Στην τελική για την Ελλάδα δεν πρέπει να υπαρχει δεύτερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου