Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

ΕΣΩΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ...


Με κορυφαίο τον Τζός, έγινε επιτέλους - με σκορ 74-70 - μια εμφάνιση που σώζει την αξιοπρέπεια της ομάδας. Δεν χρειάζονται υπεραισιοδοξίες καθώς έχει χαθεί το μεγάλο πλεονέκτημα της έδρας, τουλάχιστον όμως έδωσαν επιτέλους το παρόν σε ένα από τα play off, γιατί μέχρι τώρα απουσίαζαν. Η απώλεια λόγω τραυματισμού τ$ου Παπαλουκά ίσως δυσκόλεψε την επίτευξη της νίκης, αλλά ίσως έφερε και γούρι...Με λίγα λόγια έστω και δύσκολα, για εντός έδρας έμεινε ζωντανός ο Ολυμπιακός και διατήρησε μαθηματικές ελπίδες.
Ο κόσμος από την πλευρά του ήταν δίπλα στην ομάδα, χωρίς παρατράγουδα, παρά τα όσα έλεγαν τα παπαγαλάκια που ήθελαν να προκαλέσουν καταστάσεις, δείχνοντάς μας για ακόμα μια φορά ότι είμαστε μόνοι εναντίον όλων...

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
Π.ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ:"Ο κόσμος είδε ένα δυνατό κι ενδιαφέρον παιχνίδι. Μετά το ΟΑΚΑ, όπου δεν... παίξαμε, ήρθαμε με άγχος σήμερα, κάποια στιγμή χάσαμε την ταχύτητά μας και μαζί και τον Θοδωρή, υπήρξε μια αναταραχή στην ομάδα, αλλά οι παίκτες μου έπαιξαν δυνατά και συγκεντρωμένα, δεν χάσανε την πίστη και αισθάνομαι υπερήφανος που πάλεψαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτα...Ο κόσμος είχε υπομονή και τον ευχαριστούμε. Συνεχίζουμε... Θα προσπαθήσουμε να φανούμε καλύτεροι στη συνέχεια. Μεγάλη νίκη η αποψινή".

Λ.ΓΚΡΙΡ:"Για αρχή θέλω να πω πως είμαστε δυνατή ομάδα. Ντραπήκαμε στον δεύτερο τελικό, αλλά σήμερα ήρθαμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ο Παναθηναϊκός είναι δυνατή ομάδα, αλλά δεν τα παρατήσαμε. Είμαστε συμπαγής ομάδα και με πολύ ταλέντο.
Θέλω να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους μας για την στήριξή τους, είναι καλύτεροι. Θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια να τους δώσουμε το πρωτάθλημα και χαρά.
Στον δεύτερο τελικό πρώτη φορά βρεθήκαμε να χάνουμε με τέτοια διαφορά. Ήταν σοκ για εμάς, δεν είχε ξανασυμβεί. Κι όταν συμβαίνει αυτό, πρέπει να βγεις και να παλέψεις κι αυτό κάναμε σήμερα. Θέλαμε σαν... τρελοί να κερδίσουμε. Όταν θες κάτι τόσο, μπορείς να χάσεις κάποια εύκολα καλάθια. Ο Παναθηναϊκός, βέβαια, έπαιξε και καλή άμυνα.
Το μπάσκετ είναι ομαδικό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έχει 17 παίκτες. Εγώ προσπαθώ να διαβάζω τις καταστάσεις. Άλλες φορές παίζω εγώ καλά, σήμερα ήταν ο Τζος Τσίλντρες.
Σίγουρα θα παλέψουμε να φέρουμε τη σειρά πίσω στο ΣΕΦ".

1 σχόλιο:

  1. Και τώρα, όλα για όλα στο ΟΑΚΑ...
    Αν οι παίκτες αγωνιστούν (προσέξτε: αγωνιστούν όχι απλώς "παίξουν") ως ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τότε θα τα ξαναπούμε στο ΣΕΦ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή