Σάββατο 30 Μαΐου 2009

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΡΕΚΟΡ ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ!


Η ομάδα που έχει καταρρίψει κάθε ρεκόρ σε ομαδικά αθλήματα συνεχίζει ακάθεκτη για την κατάκτηση του τίτλου. Αντίπαλος δεν υπάρχει καθώς έκανε το 2-0 απέναντι στον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη και την Κυριακή στις 19.00 σηκώνει την κούπα στον Πειραιά. Στην Νέα Σμύρνη επικράτησε με 8-5 και προχωρά για το τρίτο μας νταμπλ σε ομαδικό άθλημα. Σύνολο; 22 πρωταθλήματα, 10ο τα τελευταία 11 χρόνια
Αυτό που επισκιάζει όμως την νίκη είναι οι δηλώσεις του τερματοφύλακα Νίκου Δεληγιάννη για την κατάσταση που επικρατεί στο σύλλογο:
«Εχουμε κάνει τις δύο από τις τρεις νίκες που χρειαζόμαστε και μας λείπει άλλη μία σε τρία παιχνίδια. Αυτό που προέχει σε αυτή τη σειρά είναι να νικήσουμε για τους εαυτούς μας και την αξιοπρέπειά μας, γιατί έτσι έχουμε συμφωνήσει», δήλωσε αρχικά ο διεθνής τερματοφύλακας, για να συνεχίσει: «Εχουμε συμφωνήσει ότι θα κατέβουμε για την ιστορία τη δική μας και του συλλόγου, που έχουμε την τιμή να είμαστε και έχουμε τιμήσει κιόλας. Δυστυχώς η απαξίωση όχι μόνο συνεχίζεται, αλλά επιδεινώνεται κιόλας. Είμαστε ολομόναχοι από την αρχή της σεζόν. Το στοίχημα για μας είναι να κερδίσουμε τους εαυτούς μας και αν το κάνουμε θα νικήσουμε τον Πανιώνιο, όχι 3-0 αλλά 33-0». Και ο Δεληγιάννης κατέληξε: «Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι που ασχολούνται ή δεν ασχολούνται, αγαπούν την ομάδα ή δεν την αγαπούν, υπάρχουν ή δεν υπάρχουν να δουν τι θα κάνουν του χρόνου. Ας κάνουμε μία νίκη να τελειώσουν όλα καλά, για να είμαστε συνεπείς απέναντι στους εαυτούς μας και την ιστορία του συλλόγου μας»
Ντροπή και μόνο για την ομάδα που παίρνει το νταμπλ όχι μόνο αήττητη αλλά μόνο με νίκες και είναι από τις υπερδυνάμεις του ευρωπαϊκού Πόλο. Πρόεδρε Συγγελίδη δώσε άμεσα λύση για να μην επισκιάζονται οι επιτυχίες και απαξιώνεται η κορυφαία ομάδα όλων των ομαδικών αθλημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου