Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ


Οι αναποδιές συνεχίζονται στην ομάδα Μπάσκετ. Στους δύο πρώτους τελικούς η ομάδα θα στερηθεί τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο. Παρά την προσπάθεια που έκανε ο φοργουορντ του Θρύλου, δεν κατάφερε να είναι ετοιμοπόλεμος. Η προσπάθειά του συνεχίζεται για το τρίτο παιχνίδι που ίσως προλάβει οριακά. Θα είναι όμως σε ρυθμό αντίστοιχο των παιχνιδιών;
Ο δεύτερος που θα απουσιάσει θα είναι ο Μιλόσεβιτς.
Τελικά θα παραταχθεί ποτέ πλήρης η ομάδα, ή το καλό μας το φυλάει για το τέλος;

Δηλώσεις προπονητή και αρχηγού για το θέμα ΤΙΤΛΟΣ.

Π.ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ:
Δουλέψαμε όλο το χρόνο για να βρεθούμε σε αυτή τη θέση. Βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα όπως και στον ημιτελικό των πλέι οφ. Ετοιμαζόμαστε να παίξουμε καλό μπάσκετ στον τελικό και μέσα από αυτό να καταφέρουμε να κερδίσουμε»
...«Νομίζω ότι κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών δημιουργούνται διαφορετικές καταστάσεις κάθε φορά. Άρα άσχετα με το τι έχεις σχεδιάσει πρέπει να κάνεις πράγματα που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα σου"
«Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και έχει καθήκον να νικάει. Τα παιδιά κάνουν μία μεγάλη προσπάθεια κι εγώ απλά προσπαθώ να τα βοηθώ».

Θ.ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ: "Όπως είπε κι ο κόουτς, η ομάδα δούλευε όλο το χρόνο για να βρίσκεται σ' αυτή τη θέση, να έχει το πλεονέκτημα έδρας. Παίζουμε απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο όχι μόνο για την αγωνιστική ποιότητά του αλλά κυρίως γιατί είναι Πρωταθλητής. Εμείς είμαστε σε θέση να τον κερδίσουμε, εκμεταλλευόμενοι το πλεονέκτημα έδρας. Εύχομαι να γίνουν καλοί τελικοί χωρίς έκτροπα και ο καλύτερος να κερδίσει". "Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον τρόπο παιχνιδιού που έχει δημιουργήσει το προπονητικό τιμ και εφαρμόζουμε στην προπόνηση. Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο γιατί η θέλησή μας είναι πολύ μεγάλη και από τον υπερβάλοντα ζήλο κινδυνεύουμε να κάνουμε κάτι υπερβολικό. Αυτό πρέπει να εξαιρέσουμε. Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο".
Τέλος σχετικά με τα εισιτήρια...γίνεται μάχη, πριν από τον πόλεμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου