Τρίτη 26 Μαΐου 2009

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!


Το πιο εξοργιστικό είναι ότι αυτοί οι παίκτες θα πληρωθούν κανονικά τη συμβολαιάρα τους για αυτή τη χρονιά. Ντροπή δεν ξέρουν τι θα πει τελικά...Είναι υπόλογοι απέναντι στους προέδρους και προκλητικοί απέναντι στον κόσμο που τους στήριξε ολόκληρη τη χρονιά. Τα διαρκείας φέτος ξεπέρασαν ακόμη και του παναθηναϊκού που στην τελική κερδιζει και τους τίτλους και αυτό είναι το αντάλλαγμα. Η ήττα από αυτή την ομάδα είναι ανυπόφορη, αλλά πάντα μέσα στο πρόγραμμα. Άλλωσε είναι η ομάδα που επί δύο χρόνια παίρνει το ευρωπαϊκό. Η ήττα όμως με τέτοιο τρόπο δεν ανέχεται και δεν επιτρέπεται. Η συμπεριφορά τους έρχεται σε πλήρη αντίθεση σε όσα αντιστοιχούν στην έννοια Ολυμπιακός. Εξαίρεση αποτελούν μέχρι στιγμής ο Μπουρούσης, ο Πρίντεζης που παλεύουν μόνοι τους και ο Βασιλόπουλος λόγω απουσίας. Όλοι οι άλλοι είναι αλλού για αλλού και σταματάμε εδώ για να μην πούμε χειρότερα. Ακόμη και το πρωτάθλημα να πάρουν (που λέει ο λόγος) εκτός ότι δεν το αξίζουν δεν σβήνει τέτοια εξευτελιστική συμπεριφορά για αθλητή του Ολυμπιακού. Όσο για τους προέδρους αρκετά πολιτισμένοι το έπαιξαν απέναντι σε όλους και καλά θα κάνουν να ξεκινήσουν τις επισκέψεις "αλα Κόκκαλης" για να σφίξουν οι κώλοι.
Τι είπε ο Γιαννάκης; "Υπήρχε μόνο μία ομάδα στο γήπεδο. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού. Πρέπει να ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι, που δεν θα έχει καμία σχέση με το σημερινό"
Από τους παίκτες δεν έγιναν δηλώσεις γιατί ειπώθηκε ότι υπήρξε απαγόρευση από την Διοίκηση, κάκώς βέβαια έπρεπε να τους αφήσουν να εξηγήσουν πως είδαν το παιχνίδι...σαν θεατές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου