Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

ΣΑΒΒΑΣ Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ!!!



Αυτός είναι αντιπρόεδρος...Ο Σάββας Θεοδωρίδης αυτή η τεράστια ολυμπιακή ψυχάρα έδωσε τις κατάλληλες απαντήσεις σε κάποιους που προσπάθησαν να του πουλήσουν πνεύμα και ειρωνία. Το περιστατικό αναφέρεται στην εφημερίδα ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ και η στιχομυθία που μεταφέρει είναι απολαυστική.
Τετάρτη πρωί στην οδό Μητροπόλεως στην Αθήνα τέσσερις τύποι που είδαν τον κύριο Σάββα του επιτέθηκαν φραστικά λέγοντας:
"Άντε ρε με την παράγκα σας, γιαυτό δεν κουνάτε κεφάλι στο μπάσκετ".
Ο κύριος Σάββας βγάζει το κεφάλι του από το αυτοκίνητό του και απαντά: "Α,πικραμένοι είσαστε. για βάζελοι μου κάνετε!"
Οι τύποι συνεχίζουν λέγοντας: "Ναι, γιαυτό πανηγυρίζουμε που σας βάλαμε στα καλάθια"
Ο κύριος Σάββας βάζοντας στα γέλια του πήρε παραμάζωμα: " Εδώ έχετε μπει τόσα χρόνια στα δίχτυα και με έναν Δούρο έχετε πάρει τίτλο. Και τώρα με Καλόπουλους και δώρο τρία πέναλντι κουνιέστε και παίρνετε νίκες...Με τόσους Δούρους και Κακλαμάνους παρατηρητές...ΓΕΛΑΕΙ μαζί σας όλη η Ελλάδα. Το άθλημα με την μπάλα με τα σπυριά σας έμεινε κι αυτό με τη διαιτησία. Αλλά κι αυτό όταν σταματήσουν οι σφαγές έρχεται σε μας. Ούτε έξω απ' το σπίτι σας...γελάνε όλοι...Ειδικά για το ποδόσφαιρο είστε για ΛΥΠΗΣΗ. ΣΤΟ ΒΟΛΕΙ ΚΑΡΦΩΜΑΤΑ, ΣΤΟ ΠΟΛΟ ΠΝΙΞΗΜΑΤΑ...Καταλάβετέ το...είστε ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ. Σε όλα...Άντε δευτερότριτοι..."
Η συνέχεια΄περιελάμβανε ανταλλαγή πιο σκληρών εκφράσεων και όταν κάποιοι οπαδοί του Ολυμπιακού του είπαν " Άσε κύριε Σάββα τα πικραμένα, μη μασάς έτσι σε θέλουμε" εκείνος είπε ψύχραιμος "Μα αν χάσουμε τους πελάτες μας, ποίούς θα έχουμε να κάνουμε πλακίτσας; Εγώ δεν καταλαβαίνω τίποτα και από κανέναν, αν θέλουν εδώ είμαι να μιλήσουμε με στοιχεία, αλλά τι στοιχεία να έχουν οι εντελώς αποτυχημένοι;"
ΜΠΡΑΒΟ ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΕΙΣΑΙ Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

1 σχόλιο:

  1. Ο κ. Σάββας Θεοδωρίδης είναι ένας από τους πλέον πιστούς ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ του θρύλου.
    Άλλωστε, αποτελεί προσωπική επιλογή του Προέδρου Σωκράτη Κόκκαλη.
    Δεν χωρά αμφιβολία, ότι οι δύο συγκεκριμένες προσωπικότητες, καθεμία από το μετερίζι της, θα οδηγήσουν τον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο στον Όλυμπο των στόχων του.
    Εκεί, δηλαδή, όπου δικαιωματικά ανήκει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή