Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΗ ΣΑΜΟ


Τα κορίτσια του Ολυμπιακού, αν και κινδύνεψαν, έκαναν την ανατροπή και πήραν το κύπελλο με 3-2 σετ κόντρα στην ΑΕΚ.

Στη Σάμο γράφτηκε η πιο όμορφη σελίδα στην ιστορία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού. Τα κορίτσια του Θρύλου κατέκτησαν το κύπελλο Ελλάδας νικώντας την ΑΕΚ με 3-2.

Με πίεση στο σερβίς (3 άσους η Κυριακίδου) και την Ευαγγελία Χαντάβα ασταμάτητη στην επίθεση, ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου σετ το οποίο και κατέκτησε με 25-22.

Στο δεύτερο σετ οι "ερυθρόλευκες" δεν ξεκίνησαν καλά και με λάθη τόσο στην υποδοχή όσο και στην επίθεση έδωσαν στην ΑΕΚ την ευκαιρία να πάρει διαφορά η οποία αυξανόταν καθώς η άμυνα του Ολυμπιακού δεν μπορούσε να βρει λύσεις στα χτυπήματα της Κις.

Η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης των παικτριών του Γιάννη Νικολάκη τους στοίχισε και το τρίτο σετ. Οι "ερυθρόλευκες" ξεκίνησαν δυνατά και προηγήθηκαν 7-3 αλλά στη συνέχεια δέχτηκαν ένα σερί 11-1 το οποίο δεν μπόρεσαν να καλύψουν και η ΑΕΚ προηγήθηκε με 2-1.

Αποφασισμένη να μην κλείσει χωρίς τίτλο τη χρονιά εμφανίστηκε στο τέταρτο σετ η Μάγια Ογκνιένοβιτς। Η Σέρβα πασαδόρος από τη γραμμή τη σερβίς έκανε ένα σερί 6-0 (2 άσοι), αυτό επηρέασε θετικά και τις υπόλοιπες και ο Θρύλος με τη μαέστρο του έφτασε στην ισοφάριση με καλές υποδοχές γρήγορη ανάπτυξη και επιτυχημένα τελειώματα। Στα ίδια επίπεδα η απόδοση της ομάδας και στο τάι μπρέικ και ο Θρύλος είναι κυπελλούχος Ελλάδας.


www.gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου