Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Σ-ΕΞΙ ΒΑΖΕΛΑ!

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και έτσι τελείωσε και αυτή η ερωτική εβδομάδα που περάσαμε. Ζήσαμε στιγμές απόλυτης ηδονής με τον καλύτερο μας πελάτη τον βάζελο. Του το κάναμε τρεις φορές με τον ίδιο τρόπο, αλλά όλες μας άρεσαν. Και επειδή βαρεθήκαμε να το κάνουμε συνέχεια στο Ρέντη είπαμε να αλλάξουμε μέρος και γι’ αυτό πήγαμε στην Γλυφάδα.

Πέσαμε, όμως, σε μεγάλη κατάθλιψη το Σάββατο και μετά το τέλος της ερωτικής μας συνύπαρξης με τα βαζελάκια. Και πέσαμε γιατί ξέρουμε ότι δεν θα τους βρούμε ξανά μπροστά μας. Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι του χρόνου για να συνυπάρξουμε πάλι με τα βαζελάκια. Όπως θα κάνουμε υπομονή κάντε κι εσείς πελάτες μας. Θα περάσουμε οι ημέρες και θα έρθει η στιγμή που θα σας κάνουμε ξανά έρωτα.

Έξι νίκες μετρήσαμε στο βόλεϊ με τον βάζελο. Μέσα σε μία εβδομάδα παίξαμε τρεις φορές και τις τρεις κάναμε πλάκα. Ο Ολυμπιακός και τα παλικάρια του ήξεραν ότι αν το παίξουν το παιχνίδι από την αρχή θα το καθαρίσουν σε μία ώρα. Γι’ αυτό αποφάσισαν να χάνουν τα δύο πρώτα σετ και μετά να γίνεται η ανατροπή.

Τελικά έχετε πολύ μεγάλη πλάκα. Γελάμε μαζί σας όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε. Πιστεύατε κιόλας ότι θα υπάρξει και τρίτο παιχνίδι. Δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι αλλάξαμε τους κανονισμούς του βόλεϊ.

Βαζελάκια καλή χώνεψη και υπομονή μέχρι να βρεθούμε ξανά θα περάσει ο καιρός που θα πάει.


www.gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου