Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ COREO ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ


"ATTACK NOW" θα αναγράφεται στη coreo της θύρας 7 που ετοιμάζουν οι οργανωμένοι οπαδοί του Θρύλου για απόψε το βράδυ. Ας ελπίσουμε αυτό το σύνθημα να αποτελέσει την αφετηρία για κάτι καλύτερο και να αφήσουμε πίσω αυτά που συνέβησαν. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο και απευθύνεται σε όλες τις κατευθύνσεις. Τώρα ξεκινάμε για την κατάκτηση των στόχων, τέλειωσαν όλα τα άλλα. ΠΑράλληλα η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για την συμπεριφορά του κόσμου που πρέπει να είναι υποδειγματική:
Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ οφείλει, εν όψει του αγώνα του Champions League μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - AZ ALKMAAR, να υπενθυμίσει στους φιλάθλους που θα έρθουν στο γήπεδο ότι βασικό μέλημα, εκτός της νίκης, είναι η προστασία του γηπέδου μας και κατ' επέκταση της ομάδας μας.
Είμαστε ήδη σε καθεστώς επιτήρησης για τα επόμενα 2 χρόνια εξ' αιτίας ενεργειών από ελάχιστους που όμως βάζουν σε κίνδυνο ολόκληρο το σύλλογο, καθώς και τους πολλούς χιλιάδες φιλάθλους μας, οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι το καλό της ομάδας μας έχουν άριστη συμπεριφορά.
Αν δηλαδή συμβεί κάτι το επόμενο παιχνίδι θα το δούμε από την TV!
Παρακαλούμε όλους όσους έρθουν στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" να έχουν υποδειγματική συμπεριφορά, καθώς και το παραμικρό δυσάρεστο συμβάν (ρήψη αντικειμένων, laser, καπνογόνα) θα προκαλέσει τιμωρία για την ομάδας μας, κάτι που είμαστε βέβαιοι ότι κανένας δεν επιθυμεί.

1 σχόλιο: