Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ UEFA ΣΤΑ ΘΡΥΛΙΚΑ ΡΕΚΟΡ

Ο Θρύλος έχει καταδικάσει σε ανυπαρξία τους υπόλοιπους του ελληνικού πρωταθλήματος. Τα ρεκόρ του είναι εντυπωσιακά και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η uefa στο επίσημο site της έκανε αφιέρωμα στις κούπες μας. «Ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον 37ο τίτλο του στην Ελλάδα και 12ο στα τελευταία 13 χρόνια. Και το έκανε με άνεση, αφού εξασφάλισε το πρωτάθλημα πολύ νωρίτερα, τρεις αγωνιστικές πριν από τη λήξη. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποχώρησε από την ομάδα στο τέλος της σεζόν, με μόλις τρεις ήττες και παθητικό 14 γκολ -κανένα εξ αυτών στα ντέρμπι με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ- και η ομάδα αγωνίστηκε το δεύτερο γύρο χωρίς τον σκόρερ Ντάρκο Κοβάσεβιτς που υποβλήθηκε σε επέμβαση στην καρδιά»
Για τον Γκαλέτι έγραψαν ότι ήταν ο παίκτης της χρονιάς. «Τη δεύτερη χρονιά του ο Αργεντινός ήταν πραγματικός ηγέτης μέσα στο γήπεδο. Πρώτος σκόρερ με 14 γκολ, τα περισσότερα σημαντικά όπως αυτό στην εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της ΑΕΚ τον Φεβρουάριο. Η θέρμη με την οποία φωνάζουν το όνομά του στο γήπεδο δείχνει το πώς αισθάνονται οι οπαδοί γι' αυτόν».
Το αφιέρωμα περιελάμβανε και το όνομα της ΑΕΚ που ευτύχησε να μας αντιμετωπίσει στον τελικό και έτσι να αναφερθεί στο κείμενο.
«Ο Νικοπολίδης ήταν ο ήρωας στον αξέχαστο τελικό του Κυπέλλου που ξεκίνησε στις 8.30 και μετά από μια μαμούθ διαδικασία πέναλτι έληξε λίγο πριν από τα μεσάνυκτα με 15-14 υπέρ του Ολυμπιακού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου