Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΔΕ(ΛΗ)ΚΑΡΗ


Ο Θεός φαίνεται ότι είναι μαζί του και ο Γιώργος Δεληκάρης δείχνει να κάνει τρίπλα στο μοιραίο όπως μόνο αυτός ξέρει. Ο ποδοσφαιριστής που όσοι δεν τον γνωρίσαμε μας τον διηγήθηκαν σαν μύθο παλεύει να ξεπεράσει τον κίνδυνο για την ζωή του μετά το σοβαρό τροχαίο που του συνέβη. Το καλύτερο δεκάρι ελπίζουμε να τα καταφέρει και να παραμείνει και αυτό το επίευγμά του μυθικό, όπως όλα αυτά που μας εξιστορούσαν οι πατεράδες μας, απο όσα έβλεπαν να κάνει στο παλιό Καραισκάκη...Έτσι έγινε για μας ένας μύθος γιατί με όσα μας έλεγαν θα ήταν δύσκολο να πιστέψουμε ότι υπήρξε...
ΓΕΡΑ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΡΕ ΜΑΓΚΑ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ...
Και μάγκας γιατί είχε την ψυχή να ζητήσει συγνώμη από τον κόσμο για την αινιγματική μεταπήδησή του στον σύλλογο με σήμα το φυτό. Και η συγνώμη λέγεται από αυτούς που έχουν φιλότιμο και ψυχή.
Και κάτι τελευταίο, δεν χωρά αμφιβολία και αμφισβήτηση ότι τα περι ταξιτζή είναι ΑΗΔΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΤΖΗΛΙΚΙΑ από ανθρώπους που δεν έχουν ούτε καλημέρα με τον Δεληκάρη, δεν ξέρουν που μένει και δεν γνωρίζουν ούτε εξ όψεως έναν δικό του άνθρωπο. ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου