Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

ΑΚΟΥ ΒΟΜΒΑ...ΧΟΧΟΧΟ!

Από που κι ως που είναι "βόμβα" η πρόταση στον Ενχελαρ ρε παληκάρια των πράσινων ρεπορτάζ; Επειδή παίζει στην Μπουντεσλίγκα; Ε και; Μην ξεφτιλίζουμε την έννοια της "βόμβας" γιατί αν είναι τέτοια ο Ενχελαρ τι ήταν ο Τζιοβάνι; Αν όπως γράφατε στα ΜΜΕ σας ο Τζιο και οι Ριβαλντο, Καρεμπέ κτλ κτλ ήταν "βόμβες" τότε αυτή του Ενχελαρ είναι όχι πρόταση βόμβα αλλά πρόταση - πορδή! Έτσι για να μην μπερδεύουμε τις λέξεις.

5 σχόλια:

  1. Ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ "ΚΡΟΥΖ" ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΜΒΑ;;;;;;;; 15 ΓΚΟΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΨΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΤΩΡΑ Ο ΕΝΧΕΛΑΡ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΛΑΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. korea μαζεψου λιγο ειδαμε και τους αλλους παικταραδες που φερατε εκεινο τον βραζιλιανο πριν απο 2 χρονια που εφυγε βραδυ και τον ζιλμπερτο που ειχε ερθει για να παρει τιτλοκαι πηρε ο καλυτερο τελικα οως παντα. Μια ζωη στην λουτσα θα ειστε.
    Θυμισουμε ...θα κανετ αλλα 10 χρονια για να δειτε τιτλο. Ειστε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1) ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ 10 ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ .......ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΚΟΥΠΑ ΤΗΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ
    2) ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΠΡΩΤΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΘΑΣ
    Υ.Γ. AND WHAT ABOUT BOBO;;;;;;
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΙΟΜΑΣΤΕ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΡΕ ΚΟΡΕΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΘΡΑΣΥΣ ΚΑΙ ΑΥΘΑΔΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ Ο ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΙΤΣΑ. ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΝ ΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΔΙΑΛΑΚΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΦΕΙΛΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ.
    ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΤΙΠΟΤΕΝΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΛΟΥΤΣΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΑ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΟΥΡΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΤΙΤΛΟ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΘΥΜΙΣΟΥ ΜΕ. Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΝΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΒΑΝΑΥΣΑ.
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΣΟ ΑΔΟΞΑ.
    Α ΡΕ ΓΚΟΥΜΑ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΦΥΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΣΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ......ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή