Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΑΙΩΝΙΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΟ



Β.ΠΑΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: "Συγχαρητήρια στους αθλητές μου και στους οπαδούς μας αν και τους πικράναμε λιγάκι στην Ευρωλίγκα. Ζητάμε συγνώμη. Υπάρχουν πολλοί καλοθελητές. Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-0 απέναντι σε αυτούς που ξέρουν πόλο, αφού εμείς δεν… ξέρουμε. Ο Ολυμπιακός έχει σπουδαία ομάδα, σπουδαίους αθλητές και σπουδαίο κόσμο. Μείναμε ενωμένοι και έστω και μόνοι μας αποδείξαμε πως δεν μετρά μόνο το χρήμα, αλλά πολλά άλλα. Η επόμενη μέρα είναι θέμα της διοίκησης, θα δούμε τι θα γίνει"
ΘΟΔΩΡΗΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ : "Έχω κατακτήσει 11 πρωταθλήματα και έχω 24 τίτλους, επίτευγμα που δεν το φανταζόμουν όταν ήρθα στον Ολυμπιακό. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και περήφανος για τους συναθλητές μου. Ήταν η πιο δύσκολη χρονιά στα 14 χρόνια που βρίσκομαι εδώ. Ζήσαμε πολύ άσχημες στιγμές και θεωρώ πως αυτό το νταμπλ ανήκει ολοκληρωτικά στον κόσμο και στην ομάδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ξέρει και εκτιμά. Πάντοτε μας στήριζε και από εδώ και πέρα, θα κερδίζουμε και άλλους τίτλους για να του δίνουμε χαρά".
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΦΡΟΥΔΑΚΗΣ : "Η φετινή ομάδα γράφει ιστορία, αφού πήρε τα πάντα αήττητη και είναι ομάδα που αξίζει πιο πολλά. Εννοώ έναν ευρωπαϊκό τίτλο που χάσαμε φέτος για δύο άσχημα οκτάλεπτα. Κατακτήσαμε τα πάντα και είχαμε μόλις μια ήττα. Η επόμενη ημέρα είναι δύσκολη και εύχομαι ο Θρύλος να είναι πρωταγωνιστής σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τώρα ξεκουραζόμαστε. Νομίζω ότι η ομάδα έγραψε ιστορία που πήρε αήττητη το πρωτάθλημα και δυστυχώς χάσαμε την Ευρωλίγκα για μία μόλις ήττα. Κοιτάμε τώρα το μέλλον του Θρύλου. Η προηγούμενη διοίκηση είχε φτιάξει μια ομάδα και η τωρινή προσπαθεί να τη βοηθήσει και να ενισχυθεί παραπάνω, αφού η Ευρωλίγκα θα είναι πιο δύσκολη του χρόνου. Όταν ξεκινάς μια σεζόν τον Νοέμβριο, είναι δύσκολη, αλλά αυτό που μένει είναι πως είμαστε πρωταθλητές με το κεφάλι ψηλά".
ΑΡΓΥΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: "Είναι ότι καλύτερο αυτό που πετύχαμε. Θέλαμε και την Ευρωλίγκα, αλλά δεν πειράζει, είμαστε ευτυχισμένοι. Έχουμε δείξει εδώ και πολλά χρόνια πως κρατάμε ψηλά το επίπεδο της υδατοσφαίρισης. Να παραμείνει η ομάδα όπως έχει"
ΑΚΗΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΤΙΜ ΜΑΝΑΤΖΕΡ: "Σήμερα είναι μια ιστορική ημέρα, καθώς ολοκληρώσαμε μια άκρως επιτυχημένη χρονιά. Πήραμε παντού το πρωτάθλημα, αλλά στενοχωρηθήκαμε στην Ευρώπη καθώς δεν παίξαμε τελικό στις γυναίκες, ενώ δεν πήγαμε στο φάιναλ φορ στους άντρες. Έτυχε να κάνουμε δύο άσχημα ματς. Ο Ολυμπιακός υπάρχει μόνο για να πρωταγωνιστεί. Την απάντηση την έδειξαν στα παιδιά στη τη διάρκεια της σεζόν. Όλοι είδαν την ανωτερότητά μας".

Πρόεδρε Γιάννη Συγγελίδη και οι υπόλοιποι του Διοικητικού Συμβουλίου το Πόλο και τα μάτια σας…όχι οφειλές και να ξέρετε ότι ήρθε η ώρα για το δικό μας κολυμβητήριο!

Οι δηλώσεις του Προέδρου Γιάννη Συγγελίδη: "Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους αθλητές και γενικότερα σε όλη την ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού για την κατάκτηση και του πρωταθλήματος, μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας, δημιουργώντας ταυτόχρονα ένα ιστορικό και ακατάρριπτο ρεκόρ αφού και οι δύο αυτές επιτυχίες επιτεύχθηκαν μόνο με νίκες.

Ο Ολυμπιακός, χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, έχει πετύχει εφέτος τον άθλο να έχει κατακτήσει τρία νταμπλ στα τέσσερα βασικά ομαδικά αθλήματα. Ειδικότερα στο πόλο, με την κατάκτηση του νταμπλ από την ομάδα ανδρών και του πρωταθλήματος από την ομάδα γυναικών, πετύχαμε το απόλυτο στην Ελλάδα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ολυμπιακού που στάθηκε με το γνωστό πάθος του και χωρίς ακρότητες δίπλα στις ομάδες μας και έχει μεγάλο μερίδιο σε αυτές τις επιτυχίες.

Με τη συμπαράστασή του θα συνεχίσουμε για να κάνουμε ακόμη καλύτερες τις ομάδες μας και τα τμήματά μας. Προσωπικά δεσμεύομαι για αυτό εκφράζοντας και το Διοικητικό Συμβούλιο, όπως δεσμεύομαι για την υλοποίηση των στόχων που έχουμε θέσει για κατασκευή Κολυμβητηρίου και Κολυμβητηρίου προπονητηρίου ώστε να πάψει πλέον ο μεγαλύτερος σύλλογος στον υγρό στίβο να είναι άστεγος. Θέλω να ευχαριστήσω τον επίτιμο πρόεδρο του Συνδέσμου μας, Λεωνίδα Θεοδωρακάκη που έχει συμβάλει τα μέγιστα στη δημιουργία της ομάδας πόλο ανδρών, στην οποία στάθηκε δίπλα όλη την αγωνιστική περίοδο. Τέλος συγχαίρω τον προπονητή της ομάδας, Βαγγέλη Πάτερο που ήταν πρωτεργάτης αυτής της επιτυχίας και δηλώνω ότι θα συνεχίσουμε μαζί και τα επόμενα χρόνια".
ΛΩΝΙΔΑΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗΣ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: "Οι κούπες είναι αμέτρητες. Πιστεύω ότι ο Θρύλος θα συνεχίσει έτσι και θα ξεπεράσει όλες τις άλλες ομάδες με την κατάκτηση των τροπαίων είτε είναι πρωταθλήματα είτε Κύπελλα. Να μπορέσουμε να στηρίξουμε την ομάδα για να κάνουμε ότι δεν καταφέραμε φέτος. Περισσότερο ήταν έκπληξη ο αποκλεισμός από την Ευρωλίγκα παρά αναμενόμενο. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που ήταν κοντά και συνετέλεσαν στην καλή πορεία που έγινε. Έκανε ρεκόρ, αφού ήταν αήττητος στην Ελλάδα, στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Η διοίκηση είναι άξια συγχαρητηρίων, αφού παρά τα διάφορα προβλήματα, καταφέραμε να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε. Όλοι πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα".
ΛΑΜΠΡΟΥ ΜΕΛΟΣ ΔΣ: "λα τα τμήματα έφεραν τις επιτυχίες που αρμόζουν στον Ολυμπιακό. Η απάντηση δίνεται όλο το χρόνο και με τη οικονομική συγκυρία που έχει διαμορφωθεί, η διοίκηση είναι κοντά. Ήδη έχουμε προγραμματίσει από αύριο κιόλας το σχεδιασμό όλων των τμημάτων".
Ο διεθνής τερματοφύλακας Δεληγιάννης, δεν παραβρέθηκε στην απονομή, θέλοντας προφανώς να τονίσει το πρόβλημα με τα οφειλόμενα στους παίκτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου