Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7 ΣΤΗΝ ΛΕΜΕΣΣΟ Ο ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ


Στην εκδήλωση του συνδέσμου της ΘΥΡΑΣ 7 Λεμεσσού παραβρέθηκε ο προπονητής μας Τιμούρ Κετσπάγια, ύστερα από πρόσκληση που είχε πάρει από τους οργανωμένους της πόλης.
Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι αποθεώθηκε από τον κόσμο και μάλιστα ο ίδιος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του.
Όλοι φυσικά του ζήτησαν να περάσει η ομάδα στους ομίλους για να κάνει μια καλή αρχή. Ο νέος τεχνικός έδειξε ότι ξεπερνάει σιγά - σιγά το τρακ των πρώτων ημερών.
Τρακ, ψαρωμένος ή ότι άλλο θέλει κανείς αλλά καλύτερα έτσι με σύνεση και σεβασμό παρά να έρχόταν με ύφος του Πάπα της Ρώμης. Δείχνει ότι ξέρει να σέβεται.
Όσο για τους κρυφούς και φανερούς αντιολυμπιακούς αναλυτές που μας έπρηξαν με την γκρίνια του κόσμου και το πισωγύρισμα, να ξέρουν πως θα γκρινιάζουμε όσο γουστάρουμε για τον Κετσπάγια ή για τον Κόκκαλη που έφερε τον Κετσπάγια. Η γκρίνια αφορά εμάς και όχι αυτούς, είναι οικογενειακό μας θέμα. Να ξέρουν όμως ότι όταν έρθει η ώρα οι φίλαθλοι θα είναι δίπλα του γιατί στον ερυθρόλευκο κόσμο δεν υπάρχουν πρόσωπα εκτός από ένα: αυτό του ΕΦΗΒΟΥ.
Η γκρίνια είναι τα απωθημένα τους, που θα πρέπει να δικαιολογήσουν πως ακόμη και ο άπειρος Κετσπάγια θα γίνει νταμπλούχος. Εμείς στην τελική ξέρουμε καλά ότι όποιος και να ερχόταν, τον Μάιο το έργο θα είναι το ίδιο.
Από εκεί και πέρα, ο Κετσπάγια αναμένεται να βρεθεί στην Ελλάδα την Δευτέρα καθώς την Παρασκευή ξεκινάει η προετοιμασία για του πρωταθλητή της επόμενης σαιζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου